25 Kasım 2018 Pazar

Rüyada bir kadının bir erkekle askere gitmesi


Rüyanızda askere gittiğinizi görüyor iseniz  zenginlik, şan, şohbet ve ünlülük anlamları taşır. Kendinizi rüyanızda asker olarak gördüyseniz bu sizin için güzel olayların başlangıcı olarak yorumlanır.

Rüyada eğer bir kadın askere giderken yanında tanıdık bir yüz varsa burada cinsel arzu belirtisi vardır ve ileride bu insanla birlikte olabilir. Hatta ileri boyutta o kişiden çocuk sahibi olma ihtimali söz konusudur.

Askere uçakla gittiğinde şans, arabayla gittiğinde sağlık  gemiyle gittiğinde zenginlik ve ün  trenle gittiğinde ise arzu ve şehvet başlangıcı sayılır.

Rüyada asker olmak, rüya sahibinin yaşadığı maddi sıkıntılarda kaybettiği mal varlığını tekrar kazanabilmek için mücadeleye girerek kazanç peşinde koşacağına yorumlanır. Rüyasında asker olan kimse, Allah katında en güzel mertebeye ermiş yakın zaman da hayırlı vazifeye doğru yol almıştır. 

Rüya sahibi, yaşayacağı kayıplara rağmen, kendisini daha bir süre idare edecek kadar varlığını kurtarabilecektir.

3 yorum:

  1. Rümyamda askere gidiyorum hemde her gün uyandımda kabus biti diyorum ertesi gün gene aynı cıkmaz yol
    Bilgi Bank

    YanıtlaSil
  2. http://begenihizmeti.com facebook beğeni hilesi

    http://begenihizmetleri.com facebook beğeni hilesi

    http://instagramhilesii.com İnstağram Takipçi Hilesi , İnstagram Beğeni Hilesi

    YanıtlaSil
  3. Sponsorluk seviyesine yükselmek için altınızda ürün satan bir danışmana ihtiyacınız var demektir. Farmasi resmi sitesinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra panel de bulunan danışman ekle butonundan altınızda çalışacak üyeler oluşturabilirsiniz.

    Farmasi ücretsiz üyelik aşamasına gelmiş herkes tarafından merak edilen bir şey de Farmasi danışmanıdır. Farmasi danışmanı, üyeliğini tamamlamış ürün satmaya hazır olan kişilere verilen bir unvandır diyebiliriz. Farmasi üyelik sisteminde kayıt olan herkese bu unvan verilmektedir. Ayrıca sipariş limitlerine göre de unvanlar verilmektedir. Bu unvanlar danışmanlık seviyenizi belirlemektedir. Aylık olarak hesaplanan alt üyelerin ve kendinize ait siparişler bu unvanların belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.

     http://www.farmasigirisi.net

    YanıtlaSil